lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
    
    
    
                
                
            
            Deze tekst wordt niet afgedrukt...
            
    
            
    
    
        
        
        
	
		
                -  400 gram gesneden andijvie, 
 
             | 
	
		
                -  1 kg  aardappelen, iets kruimig
 
             | 
	
		
                -  2  fijngesneden ui(en), 
 
             | 
	
		
                -  150 gram  roomkaas, met knoflook en kruiden
 
             | 
	
		
                -  125 gram magere spekreepjes, 
 
             | 
	
		
                -  200 ml  melk, 
 
             | 
	
		
                -  1   rookworst, 350 gram
 
             | 
	
		
                -  55 gram  walnoten, 
 
             | 
	
        
        
        
             
        
- Snijd de aardappelen in stukken en kook ze met zout naar smaak in een bodempje water met de deksel op de pan in 20 minuten gaar. 
 - Verwarm de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
 - Bak de spekjes in een koekenpan met antiaanbaklaag op laag vuur goudbruin en krokant, neem de spekjes uit de pan en bak in het overgebleven spekvet de ui goudbruin. 
 - Verwarm de melk. 
 - Giet de aardappelen af en stamp ze met een pureestamper fijn. Meng er de melk, boursin, spekjes, ui en andijvie door. 
 - Warm al roerend goed door. Bestrooi de stamppot met de walnoten en serveer met de rookworst.