lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
    
    
    
                
                
            
            Deze tekst wordt niet afgedrukt...
            
    
            
    
    
        
        
        
	
		
                -  2 eetlepels  boter, 
 
             | 
	
		
                -  2  gesnipperde ui(en), 
 
             | 
	
		
                -     zout, 
 
             | 
	
		
                -     peper, 
 
             | 
	
		
                -  4  gesnipperde sjalot(ten), 
 
             | 
	
		
                -  1 blikje  tomatenpuree, 70 gram
 
             | 
	
		
                -  1 pot  kapucijners, 720 ml
 
             | 
	
		
                -  200 gram  spekblokjes, 
 
             | 
	
		
                -  4   augurk, in blokjes
 
             | 
	
		
                -  4 eetlepels  picalilly, 
 
             | 
	
		
                -  1 potje  appelcompote, 
 
             | 
	
		
                -     zilveruitjes, 
 
             | 
	
        
        
        
             
        
- Giet de Hak kapucijners af, spoel er koud water over en laat ze uitlekken. 
 -  Bak de spekblokjes licht krokant in een wok of hapjespan. Schep ze uit de pan. 
 
- Verhit de margarine of olie en fruit hierin de ui lichtbruin. Voeg peper, zout en tomatenpuree toe en bak nog 2 minuten. 
 - Schep de kapucijners en de helft van de spekblokjes erdoor en verwarm zonder te koken. 
 - Serveer het gerecht met schaaltjes met augurk, sjalot, piccalilly, Hak appelcompote, de overige spekjes en zilveruitjes eromheen.