lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- 500 gram sukadelapjes,
|
- ketjap manis,
|
- 1 eetlepel azijn, of rode wijn
|
- 2 plakken ontbijtkoek,
|
- 1 ui(en),
|
- 1 laurierblaadje(s),
|
- mosterd, naar smaak
|
- 6 kruidnagels,
|
- tijm,
|
- oregano,
|
- peper,
|
- tomatenketchup,
|
- 1 eetlepel appelstroop,
|
- Braad het vlees aan in een braadpan . Voeg daarna wat water, een scheutje ketjap manis en de azijn toe. Voeg de plakken ontbijtkoek toe (de ontbijt koek bindt de jus en geeft het een heerlijke smaak).
- Voeg in delen de rest van de ingredienten toe.
- Laat het mengsel pruttelen tot het gaar is, ongeveer 2 uur. Zorg dat er voldoende vocht in de pan blijft (als u vocht toevoegt, doe dan heet water, zodat de temperatuur van het vlees niet daalt.
- Erg lekker met rode kool met appeltjes en appelmoes