lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
    
    
    
                
                
            
            Deze tekst wordt niet afgedrukt...
            
    
            
    
    
        
        
        
	
		
                -     ketjap manis, 
 
             | 
	
		
                -     tomatenketchup, 
 
             | 
	
		
                -  1   ui(en), 
 
             | 
	
		
                -     peper, 
 
             | 
	
		
                -  1 eetlepel  azijn, of rode wijn
 
             | 
	
		
                -  6   kruidnagels, 
 
             | 
	
		
                -  1   laurierblaadje(s), 
 
             | 
	
		
                -     oregano, 
 
             | 
	
		
                -     mosterd, naar smaak
 
             | 
	
		
                -  500 gram  sukadelapjes, 
 
             | 
	
		
                -  2 plakken  ontbijtkoek, 
 
             | 
	
		
                -     tijm, 
 
             | 
	
		
                -  1 eetlepel  appelstroop, 
 
             | 
	
        
        
        
             
        
- Braad het vlees aan in een braadpan . Voeg daarna wat water, een scheutje ketjap manis en de azijn toe. Voeg de plakken ontbijtkoek toe (de ontbijt koek bindt de jus en geeft het een heerlijke smaak). 
 - Voeg in delen de rest van de ingredienten toe. 
 - Laat het mengsel pruttelen tot het gaar is, ongeveer 2 uur. Zorg dat er voldoende vocht in de pan blijft (als u vocht toevoegt, doe dan heet water, zodat de temperatuur van het vlees niet daalt.
 
             
        - Erg lekker met rode kool met appeltjes en appelmoes