lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- 300 gram mie,
|
- 200 gram peultjes,
|
- 400 gram wortel, geschrapt, in plakjes
|
- 2 eetlepels olie,
|
- 400 gram wokvlees, varkensvlees
|
- 2 gesnipperde ui(en),
|
- 50 ml ketjap manis,
|
- 75 gram gezouten pinda's, grofgehakt
|
- Kook de mienestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de peultjes en worteltjes samen 5 minuten in ruim kokend water.
- Verhit intussen de olie in een wok en roerbak het varkenswokvlees op hoog vuur bruin in 5 minuten. Schep de uien erbij en roerbak weer 5 minuten. Giet de mie en de groenten af en schep ze bij het vlees in de wok. Roerbak nog een paar minuten en doe de ketjap manis erbij.
- Serveer de mie en strooi de gehakte pinda's erover.