lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
    
    
    
                
                
            
            Deze tekst wordt niet afgedrukt...
            
    
            
    
    
        
        
        
	
		|  50 gram zachte boter,  | 
		|  4   aardappelen, in de schil, schoongeboend | 
		|     bieslook,  | 
		|  1 theelepel grof zout,  | 
		|  4 eetlepels  zure room,  | 
        
- Kook de hele aardappels 10 minuten in de schil in een bodempje water met de deksel op de pan. 
- Meng het zeezout met de boter. 
- Laat de aardappels een beetje afkoelen, prik ze in met een vork en wrijf ze in met de zoute boter. Wikkel ze ruim in aluminiumfolie. 
- Pof de aardappels op de barbecue in 10-15 minuten gaar. 
- Haal de aardappels uit de folie, snijd ze open en vul ze met een lepel zure room en garneer met wat fijn geknipte bieslook.
- Je kan ook creme fraiche gebruiken