lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- 25 gram boter,
|
- 200 gram shoarmavlees,
|
- 1 ui(en),
|
- 5 stengels bleekselderij,
|
- 1 pot kapucijners, uitlekgewicht 720 gram
|
- 1 theelepel bouillonpoeder,
|
- 6 halve abrikozen, uit pot
|
- zout,
|
- peper,
|
- Verhit in een braadpan de boter. Bak het shoarmavlees in 5 minuten rondom bruin.
- Pel en snipper intussen de ui.
- Verwijder met een dunschiller de harde nerven verwijderen uit de bleekselderij en snijd de stengels in stukjes.
- Schep de ui en bleekselderij door de shoarma en bak ongeveer 2 minuten mee.
- Schep de kapucijners, een halve liter water en bouillonpoeder erdoor.
- Laat als in 5 minuten door en door heet worden, af en toe roeren.
- Snijd de abrikozen in vieren en schep door de kapucijners en verwarm even mee.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Serveren met een volkorenbolletje.