lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- 1 kipfilet,
|
- stukje spaanse peper, zonder pitjes, naar smaak
|
- 2 eetlepels sojasaus,
|
- 500 ml kippenbouillon,
|
- 50 gram dunne sperciebonen,
|
- 30 gram mais,
|
- 50 gram sugar snaps,
|
- 250 gram udon noedels,
|
- Breng de kippenbouillon licht aan de kook.
- Snijd de kipfilet in dunne stukjes van 2-3 cm.
- Doe de sojasaus in een koekenpan en pocheer de kip in de sojasaus.
- Doe de groente in de bouillon, voeg eventueel de spaanse peper toe. Voeg de kip en soja toe. Laat het nog een paar minuten zachtjes doorkoken, totdat de groente gaar is.
- Doe er wat spaanse peper in voor een extra pittige soep