lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- 1 kipfilet,
|
- 500 ml kippenbouillon,
|
- 2 eetlepels sojasaus,
|
- 30 gram mais,
|
- 50 gram sugar snaps,
|
- 50 gram dunne sperciebonen,
|
- 250 gram udon noedels,
|
- stukje spaanse peper, zonder pitjes, naar smaak
|
- Breng de kippenbouillon licht aan de kook.
- Snijd de kipfilet in dunne stukjes van 2-3 cm.
- Doe de sojasaus in een koekenpan en pocheer de kip in de sojasaus.
- Doe de groente in de bouillon, voeg eventueel de spaanse peper toe. Voeg de kip en soja toe. Laat het nog een paar minuten zachtjes doorkoken, totdat de groente gaar is.
- Doe er wat spaanse peper in voor een extra pittige soep