lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
    
    
    
                
                
            
            Deze tekst wordt niet afgedrukt...
            
    
            
    
    
        
        
        
	
		
                -     peper, naar smaak
 
             | 
	
		
                -  2 teentjes  knoflook, 
 
             | 
	
		
                -  1 takje verse rozemarijn, 
 
             | 
	
		
                -  2 eetlepels  olijfolie, 
 
             | 
	
		
                -  1 theelepel  balsamicoazijn, 
 
             | 
	
		
                -  1 theelepel scherpe mosterd, 
 
             | 
	
        
        
        
             
        
- Rits de rozemarijnnaaldjes van takje en hak heel fijn. 
 
- Pel de knoflook en pers boven een kommetje uit. 
 
- Voeg de gehakte rozemarijn, azijn, mosterd, 2 el olie en peper naar smaak toe en roer alles door elkaar. 
 
- Smeer het vlees aan beide kanten bestrijken met knoflookmengsel en 10 min. laten marineren.
 
- Je kunt dit gebruiken bij het gourmetten, of gewoon bij het bereiden van bijvoorbeeld lamsvlees.3