lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- halve eetlepel citroensap,
|
- 1 theelepel suiker,
|
- 3 tenen knoflook, als je liefhebber bent, kan je er één of twee bij doen...
|
- 125 ml creme fraiche,
|
- 3-4 eetlepels mayonaise,
|
- 1 eetlepel gesnipperde bieslook,
|
- 1 eetlepel gesnipperde peterselie,
|
- zout,
|
- peper,
|
- Meng citroensap met de suiker en roer totdat de suiker is opgelost, als je de citroensap een beetje verwarmt, lost de suiker eerder op
- Pers de knoflooktenen en roer door het citroensap.
- Meng creme fraiche, mayonaise en kruiden erdoor.
- Naar smaak zout en peper toevoegen.
- Als je gedroogde bieslook en peterselie gebruikt, gebruik dan de helft