lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- 2 blikjes linzen, à 400 gram
|
- 3 trostomaten,
|
- 2 eetlepels zonnebloemolie,
|
- 500 gram roerbakmix,
|
- 1,5 eetlepels indiase kerriepasta tandoori,
|
- 30 gram santen,
|
- 2 pakken naanbrood, à 280 gram
|
- Laat de linzen uitlekken in zeef.
- Was de tomaten en snijd ze in partjes.
- Verhit in de wok of braadpan olie en roerbak de roerbakmix ca. 3 minuten. Voeg de tandooripasta toe en bak ca. 1 minuut mee. Voeg de linzen en tomaten toe en kook ca. 5 minuten zachtjes.
- Voeg de santen en 1/2 dl water toe en verwarm nog ca. 1 minuut.
- Verwarm intussen het naanbrood volgens de gebruiksaanwijzing.
- Serveer de curry met het naanbrood.