lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
    
    
    
                
                
            
            Deze tekst wordt niet afgedrukt...
            
    
            
    
    
        
        
        
	
		
                -  halve dl  olie, 
 
             | 
	
		
                -  1 teentje fijngehakte knoflook, 
 
             | 
	
		
                -  1 dl rode wijn, 
 
             | 
	
		
                -  3 eetlepels  yoghurt, optioneel, voor grieks accent
 
             | 
	
		
                -  2 eetlepels  provencaalse kruiden, of mix zelf oregano, tijm, rozemarijn en munt
 
             | 
	
        
        
        
             
        
- Roer de fijngehakte knoflookteen, de olie, wijn en de gedroogde provencaalse kruiden door elkaar.
 
- Voor een grieks accent kun je er nog 3 eetlepels yoghurt doorheen roeren.
 
             
        - Lekker voor lamsvlees/bout, runderlapjes en hamlapjes