lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- 8 kleine lamskoteletten, met bot
|
- 1 citroen,
|
- 3 eetlepels olijfolie,
|
- zout,
|
- peper,
|
- 1 mespunt djinten,
|
- 1 mespunt paprikapoeder,
|
- 1 teentje geperste knoflook,
|
- zwarte of groene olijven, zonder pit
|
- Haal de koteletjes 15 minuten voor gebruik uit de koelkast.
- Halveer de citroen. Pers één helft en snijd de andere helft in partjes.
- Meng het citroensap door de olijfolie en voeg er zout, peper, komijn, paprikapoeder en knoflook aan toe.
- Bestrijk de koteletjes met dit mengsel.
- Verwarm een grillpan of ovengrill. Rooster de lamskoteletjes in 2-3 minuten per kant goudbruin van buiten en rosé van binnen.
- Serveer ze met de citroenpartjes en olijven.
- Maak spiesjes van blokjes lamshaas afgewisseld met olijven en kerstomaat