lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
    
    
    
                
                
            
            Deze tekst wordt niet afgedrukt...
            
    
            
    
    
        
        
        
	
		
                -  1   scharrelei(eren), 
 
             | 
	
		
                -  2 eetlepels  ketjap manis, 
 
             | 
	
		
                -  2 eetlepels  sambal oelek, 
 
             | 
	
		
                -     boter, 
 
             | 
	
		
                -  1,5 kopje  paneermeel, 
 
             | 
	
		
                -  1,5 kopje  cornflakes, 
 
             | 
	
		
                -  4  ongepaneerde schnitzel, 
 
             | 
	
        
        
        
             
        
- Meng de sambal met 1 eetlepel ketjap.
 
- Bestrijk de schnitzel met het sambal-ketjap mengsel. 
 
- Klop het ei los in een diep bord met een eetlepel ketjap en 3 eetlepels water.
 
- Meng het paneermeel met de cornflakes in een ander diep bord.
 
- Wentel de schnitzel eerst door het eimengsel en daarna door het cornflakes mengsel.
 
- Smelt de boter in een koekepan op een laag vuur. Zet het vuur hoog als de boter gesmolten is en leg de schnitzels in de pan als de boter bruin wordt. Bak ze op hoog vuur in 3 minuten aan beide kanten bruin.
 
- Draai het vuur laag en braad ze nog ongeveer 8 minuten gaar. Keer de schnitzels af en toe om.