lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- 3 trostomaten,
|
- 1 rode ui(en),
|
- 1 teen knoflook,
|
- 2 spaanse peper,
|
- 8 takjes verse koriander,
|
- halve limoen,
|
- halve theelepel zout,
|
- Was de tomaten, halveren ze en verwijder de zaadjes. Snijd de tomaten in hele kleine blokjes.
- Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de pepers schoon en snijd in hele dunne reepjes.
- Hak de koriander fijn. Pers de limoen uit. Schep in een kom de tomaat, de ui, de knoflook, peper, de koriander, de limoensap en zout door elkaar
- Laat de salsa minimaal 30 minuten staan zodat smaken goed kunnen intrekken.
- Serveren als dipsaus voor tortillachips en als bijgerecht bij Mexicaanse gerechten.