lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
    
    
    
                
                
            
            Deze tekst wordt niet afgedrukt...
            
    
            
    
    
        
        
        
	
		
                -  1 eetlepel  olie, 
 
             | 
	
		
                -  3 eetlepels  ketjap manis, 
 
             | 
	
		
                -  1 theelepel  sambal oelek, naar smaak!
 
             | 
	
		
                -  1   ui(en), 
 
             | 
	
		
                -  2   tomaten, 
 
             | 
	
		
                -  1  groene paprika, 
 
             | 
	
		
                -  300 gram  witte kool, gesneden
 
             | 
	
        
        
        
             
        
- Snipper de ui, verwijder de zaadjes, zaadlijsten van de paprika em snijd in blokjes. Was de tomaat en snijd in partjes. Was de witt kool en laat uitlekken in de vergiet.
 
- Maak de wok heet en verwarm de olie. Bak snel de ui en de sambal glazig.
 
- Voeg de witte kool toe, en schep om. Voeg daarna de paprika en de ketjap toe.
 
- Roerbak alles nog ongeveer 5 minuten, blijf regelmatig omschepen.