lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
    
    
    
                
                
            
            Deze tekst wordt niet afgedrukt...
            
    
            
    
    
        
        
        
	
		
                -  450 gram geschilde aardappelen, 
 
             | 
	
		
                -  2 potten  rode kool, kant-en-klaar, met cranberry, pot a 355 gram
 
             | 
	
		
                -  125 ml  zure room, 
 
             | 
	
		
                -  2   bosui, 
 
             | 
	
		
                -  25 gram  roomboter, 
 
             | 
	
		
                -  350 gram  kalkoenfilet, dunne plakken filet
 
             | 
	
		
                -  1 eetlepel  cajunkruiden, 
 
             | 
	
        
        
        
             
        
- Kalkoenfilets bestrooien met cajunkruiden. 
 - Aardappelen in gezouten water gaarkoken, afgieten en met zure room stampen. Kruiden met peper en zout naar smaak. 
 - Bosui fijnsnijden en door stamppot scheppen. 
 - Rodekool intussen in steelpan verwarmen en door stamppot scheppen. 
 - Kalkoenfilets in boter aan beide zijden snel bakken. 
 - Stamppot over 4 borden verdelen en kalkoenfilets erbij geven.