lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
    
    
    
                
                
            
            Deze tekst wordt niet afgedrukt...
            
    
            
    
    
        
        
        
	
		
                -     ketjap manis, 
 
             | 
	
		
                -  500 gram  gehakt, 
 
             | 
	
		
                -  1  kleine witte kool, 
 
             | 
	
        
        
        
             
        
- Verwijder de buitenste bladeren van de kool. Hak de wittekool in vieren en snijd de harde stronk weg. Schaaf of snijd de kool in dunne sliertjes. 
 - Verhit een beetje olie in de wok. Roerbak de gehakt tot het rul is. 
 - Voeg de witte kool toe en bak voor een minuut of 5. 
 - Voeg de ketjasp toe. 
 - Laat op het eenlager vuur nog een paar minuten staan 
 - Serveren met aardappelpuree
 
             
        - Kijk bij het basisgerecht voor aardappelpuree
 - je kan ook instant puree gebruiker, wel sneller, niet lekkerder.