lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
    
    
    
                
                
            
            Deze tekst wordt niet afgedrukt...
            
    
            
    
    
        
        
        
	
		
                -  25 gram gesnipperde bieslook, 
 
             | 
	
		
                -    versgemalen peper, 
 
             | 
	
		
                -  2 teentjes gesnipperde knoflook, 
 
             | 
	
		
                -  3 eetlepels  olijfolie, 
 
             | 
	
		
                -  1   citroen, 
 
             | 
	
		
                -  500 gram  scampi's, diepvries, ontdooid
 
             | 
	
        
        
        
             
        
- Boen de citroen schoon, rasp de gele schil eraf en pers de vrucht uit. Meng in een grote kom het citroensap, 1 eetlepel olijfolie, zout en versgemalen peper. 
 - Marineer de scampi's hier tot gebruik in. 
 - Bestrijk aan tafel een gourmetpannetje met olie en verhit het op het gourmetstel. 
 - Bak per keer 1 of 2 scampi's tegelijk met aanhangende marinade tot ze bruinroze kleuren en gaar zijn (2-3 min.). 
 - Meng de citroenrasp met de bieslook en de knoflook. 
 - Breng dit mengsel op smaak met zout en peper. Strooi het over de gebakken scampi's.
 
             
        - Je kunt ook reuzengarnalen gebruiken