lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
    
    
    
                
                
            
            Deze tekst wordt niet afgedrukt...
            
    
            
    
    
        
        
        
	
		
                -  1 eetlepel  citroensap, 
 
             | 
	
		
                -  1 eetlepel  bieslook, fijngehakt
 
             | 
	
		
                -     olijfolie, 
 
             | 
	
		
                -  50 gram belegen kaas, geraspt
 
             | 
	
		
                -  1 eetlepel verse basilicum, fijngehakt
 
             | 
	
		
                -  2 eetlepels  hazelnoten, fijngehakt
 
             | 
	
		
                -  2   schol, filet
 
             | 
	
        
        
        
             
        Voorbereiden
- Dep de scholfilets droog met keukenpapier en halveer in de lengte. 
 - Leg op een  schaal, besprenkel met citroensap en bestrooi met peper. 
 - Zet een kommetje op de schaalen meng hierin de hazelnoten, de kaas en de kruiden. 
 
Bereiden
- Vet het pannetje in met beetje olie. Leg een reep scholfilet erin. 
 - Verdeel een kwart van het noten-kaasmengsel erover en zet het pannetje onder gourmetgrill. 
 - Laat de schol in 5 min. lichtbruin en gaar worden.