lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
Deze tekst wordt niet afgedrukt...
- 125 gram volkorenmeel,
|
- 125 gram bloem,
|
- mespuntje zout,
|
- 50 gram suiker,
|
- 1 zakje vanillesuiker,
|
- 3 scharrelei(eren),
|
- 1,5 dl aardappelen,
|
- 4 eetlepels gesmolten boter,
|
- 50 gram pure knispers, dit zijn broodversierders
|
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Vermeng het volkorenmeel, de bloem, het zout, de suiker en de vanillesuiker.
- Klop de eieren met de melk en de boter los.Klop het eimengsel geleidelijk door het bloemmengsel, zodat een vrij stevig beslag ontstaat.
- Roer de knispers erdoor.
- Zet steeds 2 cakevormpjes in elkaar op de bakplaat en verdeel het beslag over deze 10 vormpjes.
- Bak de muffins 15-20 minuten in het midden van de oven.