lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
    
    
    
                
                
            
            Deze tekst wordt niet afgedrukt...
            
    
            
    
    
        
        
        
	
		
                -  3  kleine, zoete appels, 
 
             | 
	
		
                -  1 kilo  aardappelen, 
 
             | 
	
		
                -  1 dl  melk, 
 
             | 
	
		
                -  2 theelepels  kerrie, 
 
             | 
	
		
                -  700 gram  spruiten, 2 zakken panklaar, of zelf schoonmaken
 
             | 
	
		
                -  1   rookworst, à 250 gram
 
             | 
	
		
                -  50 gram  roomboter, ongezouten
 
             | 
	
        
        
        
             
        
- Schil de aardappelen, snijd in kwarten en kook in 15 min. gaar. Giet de aardappelen af en doe ze terug in de pan.
 
- Kook de spruitjes in ruim water met snuf zout in 7 min. beetgaar en giet ze af.
 
- Verwam de rookworst 2 min. in magnetron op 600 watt en snijd de worst  in plakken.
 
- Stamp de aardappelen met kerriepoeder, melk en boter. Breng op smaakmet zout en peper. Stamp de spruiten door puree, zodat ze breken maar niet helemaal stuk gaan.
 
- Snijd de appel in blokjes en schep samen met de worst door de stamppot.