lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
    
    
    
                
                
            
            Deze tekst wordt niet afgedrukt...
            
    
            
    
    
        
        
        
	
		
                -  900 gram  spinazie, diepvries bladspinazie
 
             | 
	
		
                -  1,5 kg  aardappelen, 
 
             | 
	
		
                -  2   ui(en), 
 
             | 
	
		
                -  150 gram blokjes ontbijtspek, 
 
             | 
	
		
                -  1 bakje  roomkaas, 
 
             | 
	
		
                -  2  rode paprika, 
 
             | 
	
		
                -  1   rookworst, 
 
             | 
	
        
        
        
             
        
- Kook de aardappelen in een laagje water met een snufje zout in ca. 20 minuten gaar. 
 - Maak de rookworst klaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. 
 - Verwarm de spinazie. 
 - Verhit de olie en bak de spekblokjes hierin uit. Pel en snipper de ui. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de rest van de paprika in blokjes. 
 - Bak de ui en de paprika 4 minuten met de spekblokjes mee. 
 - Giet de aardappelen af. Opschudden, fijnstampen en mengen met ontbijtspekmengsel, de spinazie en de roomkaas. 
 - Serveer de stamppot op borden met daarop een heerlijk stuk rookworst.