lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
    
    
    
                
                
            
            Deze tekst wordt niet afgedrukt...
            
    
            
    
    
        
        
        
	
		
                -  5 vellen  bladerdeeg, 
 
             | 
	
		
                -  mespuntje   suiker, 
 
             | 
	
		
                -  3   scharrelei(eren), 
 
             | 
	
		
                -  1  zoete ui(en), in ringen
 
             | 
	
		
                -  1 theelepel gedroogde rozemarijn, 
 
             | 
	
		
                -  150 gram geraspte kaas, 
 
             | 
	
		
                -  2 eetlepels  creme fraiche, 
 
             | 
	
		
                -  1 theelepel gedroogde tijm, 
 
             | 
	
		
                -  4 tot 6   trostomaten, 
 
             | 
	
		
                -  2 eetlepels  couscous, 
 
             | 
	
        
        
        - taartvorm, doorsnede ca. 24 cm
 - aluminiumfolie
 
             
        
- Verwarm de oven voor op 200 °C. 
 - Snijd de tomaten in plakken, verwijder de pitjes en het vocht. 
 - Klop de eieren los met de crème fraîche, de kaas, de rozemarijn, de tijm, de suiker en zout en peper naar smaak. 
 - Bekleed de ingevette taartvorm met het (ontdooide) bladerdeeg, druk goed aan en bestrooi de bodem met de couscous. 
 - Verdeel de plakken tomaat en de uiringen over de bodem en schenk het eimengsel erover. 
 - Bak de tomatentaart in het midden van de oven in 35 minuten gaar, 
 - dek na 20 minuten de bovenkant van de taart af met aluminiumfolie. 
 
             
        - Lekker met een groene salade