lekkere recepten, informatie over koken, ingrediënten, kooktechnieken, tips en nog veel meer
    
    
    
                
                
            
            Deze tekst wordt niet afgedrukt...
            
    
            
    
    
        
        
        
	
		
                -     citroensap, 
 
             | 
	
		
                -  8 plakjes rauwe ham, 
 
             | 
	
		
                -     paprikapoeder, 
 
             | 
	
		
                -     bosui, 
 
             | 
	
		
                -  250 gram  kabeljauw, 
 
             | 
	
        
        
        
             
        
- Snijd 250 gram (ontdooide) kabeljauw in blokjes. 
 - \Besprenkel ze met citroensap en bestrooi ze met paprikapoeder. 
 - Snijd een bosuitje in stukjes van 1-2 cm. 
 - Rol de stukjes vis met stukjes bosui in rauwe ham en rijg ze aan kleine spiesjes. 
 - Bak ze aan tafel rondom krokant en lichtbruin.
 
             
        - Je kunt ook een andere stevige vis gebruiken, zoals zalm of koolvis.