Recepten enzo

Home » Recepten » Miniquiche (basis)

Nieuw recept

Minitosties met tomatentapanade

Lekker klein tostitje van de gourmet, met een mediterraan tintje.

Recept

Tortilla met shoarma

Leuke gourmet variant op het broodje shoarma, shoarma in een puntzakje van tortilla. Natuurlijk heerlijk met knoflooksaus.

Recept

Struisvogelbiefstuk met mangochutney

Een keer iets anders op de gourmet? Probeer eens struisvogelbiefstuk met een lekkere chutney.

Recept

Miniquiche (basis)


Lekkere, kleine miniquiches, een ideaal gerecht bij bijvoorbeeld een brunch. Je kan ze op allerlei manieren vullen. Kijk daarvoor onder aan de bladzijde.

Dit recept is voor 24 stuks! Je kan er natuurlijk ook minder maken, of in twee keer.

Recepten en zo: Miniquiche (basis)

Algemeen


Ingredienten

  •   24 blaadjes bladerdeeg ,  
  •   olie , voor het invetten 

Benodigdheden


Kijk voor alle benodigheden in onze shop

Bereiding

Verwarm de oven voor op 190 °C (gasstand 5) en vet 24 taartvormpjes in met wat olie. Snijd met een vorm van 8 cm doorsnee 24 cirkels uit diepvriesbladerdeeg en bekleed de vormen ermee. Vul de vormpjes met een vulling naar keuze en bak ze in 20 min. goudbruin. De gare quiches kunt u afgekoeld 2 maanden in een luchtdicht afgesloten doos in de vriezer bewaren. Warm bevroren quiches zonder ze te ontdooien in de oven op.


Tips

  • Kijk bij de andere recepten onder aan de bladzijde voor vullingen

Kijk ook eens bij: