| 
                 
                   
                olie
                
                ,  
                
             | 
		
			| 
                 
                1 teentje geperst 
                
                knoflook
                ,  
                
             | 
		
			| 
                 
                3 cm verse 
                
                gember
                , geschild en geraspt 
                
             | 
		
			| 
                 
                half  bakje verse 
                koriander
                
                , a 15 gram, grof gehakt 
                
             | 
		
			| 
                 
                1  sap van 
                limoen
                
                ,  
                
             | 
		
			| 
                 
                200 ml  
                kokosmelk
                
                ,  
                
             | 
		
			| 
                 
                1   
                rode peper
                
                , zaadjes verwijderd en gehakt 
                
             | 
		
			| 
                 
                400 gram  
                zalm
                
                , filet 
                
             | 
		
			| 
                 
                2 eetlepels  
                thaise vissaus
                
                ,  
                
             |