Recepten enzo

Home » Recepten » Visspiesjes met rauwe ham

Nieuw recept

Minitosties met tomatentapanade

Lekker klein tostitje van de gourmet, met een mediterraan tintje.

Recept

Tortilla met shoarma

Leuke gourmet variant op het broodje shoarma, shoarma in een puntzakje van tortilla. Natuurlijk heerlijk met knoflooksaus.

Recept

Struisvogelbiefstuk met mangochutney

Een keer iets anders op de gourmet? Probeer eens struisvogelbiefstuk met een lekkere chutney.

Recept

Visspiesjes met rauwe ham


Voor op de gourmet visspiesjes met rauwe ham en bosui. Een heerlijke combinatie van vis, zilte ham en de crunch van een stukje bosui. Heerlijk en verrassend. Recepten en zo: Visspiesjes met rauwe ham

Algemeen


Ingredienten

  •   250 gram kabeljauw ,  
  •   citroensap ,  
  •   paprikapoeder ,  
  •   bosui ,  
  •   8 plakjes rauwe ham ,  

Benodigdheden


Kijk voor alle benodigheden in onze shop

Bereiding

  1. Snijd 250 gram (ontdooide) kabeljauw in blokjes.
  2. \Besprenkel ze met citroensap en bestrooi ze met paprikapoeder.
  3. Snijd een bosuitje in stukjes van 1-2 cm.
  4. Rol de stukjes vis met stukjes bosui in rauwe ham en rijg ze aan kleine spiesjes.
  5. Bak ze aan tafel rondom krokant en lichtbruin.




Tips

  • Je kunt ook een andere stevige vis gebruiken, zoals zalm of koolvis.

Kijk ook eens bij: