Recepten enzo

Home » Ingredienten » Paksoi

Nieuw recept

Minitosties met tomatentapanade

Lekker klein tostitje van de gourmet, met een mediterraan tintje.

Recept

Tortilla met shoarma

Leuke gourmet variant op het broodje shoarma, shoarma in een puntzakje van tortilla. Natuurlijk heerlijk met knoflooksaus.

Recept

Struisvogelbiefstuk met mangochutney

Een keer iets anders op de gourmet? Probeer eens struisvogelbiefstuk met een lekkere chutney.

Recept

Ingredienten: Paksoi


Recepten en zo Ingrediënten: Paksoi Net als Chinese kool komt paksoi oorspronkelijk uit Oost-Azië. Paksoi is langwerpige open kool met groene bladeren en spierwitte bladstelen. De witte stelen zijn kanpperig en hebben een frisse smaak.

Toepassingen
In roerbakgerechten.

Schoonmaken
Was de hele bladeren en snijd ze in reepjes.

Bereiding
Stoven, roerbakken ongeveer 5 minuten.

Voedingswaarden per 100 gram
Energie: 15 kCal
Vet: 0 gram
Eiwit: 2 gram
Koolhydraten: 3 gram



Kijk hier voor meer informatie over Bladgroenten

Recepten met Paksoi



<< 1 >> 

Recept van Paksoi stamppot met kerriejus op Receptenenzo

Paksoi stamppot met kerriejus

Lekkere, verrassende stamppot die je ook heel goed zomers kan eten. De kerriejus geeft het een lekker oosters tintje
Recept
 
Recept van Mie met kip en paksoi op Receptenenzo

Mie met kip en paksoi

Lekker oosters gerecht uit de wok. Door het zoetige van de oestersaus vinden kinderen dit ook vaak lekker.
Recept
 
Recept van Curry met zeewolf op Receptenenzo

Curry met zeewolf

Lekker pittig recept voor een grote groep gasten. Je kan alles voorbereiden en pas op het laatst leg je ...
Recept
Recept van Paksoistamppot op Receptenenzo

Paksoistamppot

Lekkere hollandse stamppot met een oosters accent met paksoi, sesam, kokosmelk en ketjap als verrassende ingredienten.
Recept
 
Recept van Ketjapkip met rabarber op Receptenenzo

Ketjapkip met rabarber

Een heel andere manier om eens rabarber te gebruiken. Dit is met een oosterse knipoog, ketjap, kip met rijst ...
Recept
<< 1 >>